Vill du jobba med KlinikKurt? Vill du påverka din utbildning?
Det finns många sätt att påverka vår utbildning. Medicinska studierådet söker just nu styrelseledamöter samt KlinikKurt-ansvarig. Som en del i Medicinska studierådets (MSR) styrelse får man en inblick i det studiebevakande arbete som MSR driver.

KlinikKurt-ansvarig
Som KlinikKurt-ansvarig har man ansvar för KlinikKurt (där även VårdcentralsKurt ingår). Denna post passar någon som gillar att mejla, ha kontakt med sjukhuset och ordna diplom. Du får en unik möjlighet att uppleva Kurt inifrån och få stenkoll på de kliniska placeringar som finns på programmet.
Utöver att granska och sammanställa de KlinikKurtar som kommer in ansvarar en för att inhandla och dela ut KlinikKurtspriser, samt verka för en hög svarfrekvens på KlinikKurt!

Ordinarie ledamot
Som ordinarie ledamot kan ambitionen ligga både högt och lågt. Denna post passar dig som vill få en större inblick i styrelsens och studierådets verksamhet. Som ledamot deltar en i styrelsens verksamhet, till exempel genom att medverka vid vårens temadag, styrelsemöten, och hjälpa till med arbetet kring studiebevakning. Man kan också sitta i arbetsgrupper, som representant i Medicinska sektionen (MedSek) eller representant i Medicinska föreningen (MF).

Övrig info
För båda poster innebär det att man närvarar vid ett styrelsemöte en gång i månaden (oftast en söndagkväll), samt ett rådsmöte en gång i månaden (oftast på eftermiddagen en måndag). Man kan inte sitta som både kursrepresentant och vara del av styrelsen.

För att styrelsen ska ha en bred kompetens över alla terminer söker vi nu främst en preklinare som kan tänka sig posten som ordinarie ledamot!

MSRs arbete handlar om att göra studenternas röster hörda. Det är vi som i första hand upplever programmet, och det är därför våra åsikter är så otroligt viktiga! Vi har möljligheten att påverka och förändra, samt uppmana till att fortsätta med det som är uppskattat och bra – och det gör vi också!

Är du intresserad eller har frågot? Maila ordf@msr.studorg.uu.se

 

Fyllnadsval

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 6 =

Facebook